Dit zijn ze dan, van Egmond tot aan Linschoten. Mijn 12 medailles van 2018. #12medaillesin12maanden Bloed, zweet en tranen…. Ok alleen zweet 😀 Zoals iemand al begin van het jaar schreef: het belangrijkste is om heel te blijven! En dat klopt, ben ook niet de jongste meer, dus moet wel blijven luisteren. Heb wel wat dingetjes gehad, maar dan is het gewoon een kwestie van rustig aan doen. En daar ben ik nou juist heel erg goed in! Maar de basisconditie is er ook prima, zonder echt trainen loop ik bij een race wel nog de 10km onder de 50 minuten. In april liep ik die nog net boven de 46 minuten, maar dat vond ik al heel erg snel. #medalmonday

Egmond was afzien, erg zwaar door het zand, ging helemaal kapot daar. Groningen, leuk door de stad en bekende gebouwen en met Marloes, Anne en Pepijn. CPC was druk, maar lekker gelopen, had niet veel indruk gemaakt, behalve dan zo’n verrekte heuveltje erin. De Haar, thuiswedstrijd, erg hard gelopen, PR op de 10 km, Lissabon, erg bijzonder en treurig dat Marloes niet mee kon door haar blessure. Loop van Leidsche Rijn, nog een thuiswedstrijd, heeeeel heeeeet (en ver, verste afstand met 15km), trots op alledrie de kinderen die ook meeliepen. Grachtenloop Haarlem, leuke run dwars door de stad, een na de vakantie run. Utrecht Culture Run, lastminute meegedaan, maar door je eigen stad rennen is altijd leuk op zondagochtend. The Color Run, ook lastminute, erg dichtbij, vind het geen echt hardloop event, veel wandelaars, wel een belevenis (en gratis meegedaan). Singelloop in Utrecht, is een mooi evenement, dwars door de stad, groots. Twiskemolenloop, lokaal loopje door de hardloop vereniging georganiseerd, maar wat een mooi gebied daar zeg. En tenslotte de Linschotenloop, onverwacht toch echt goed gelopen en een mooie afsluiter van het jaar!! .

En nu: die events zijn echt leuk, en medailles zijn verslavend. Dus dat blijf ik doen. Misschien toch langere afstanden, 10EM, halve marathons. 12 in een jaar vind ik een mooi aantal, en dan bijvoorbeeld 180 racekilometers? 750 hardlooopkilometers in 2019? En 8kg gewicht eraf?


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *